Als popcorn op een warme plaat.

Gepubliceerd op 31 augustus 2022 om 08:36

Coach blog.

Waar de zon niet alleen zonnepanelen voorzag van energie, maar ook de Pipi in mij liet branden, zijn wij al weer even terug van de beste vakantie ooit. Beste ooit? Yeps, want deze keer deed ik het anders. Vroeger nam ik 'alles wat mijn hart weet, maar wat mijn gedachten ontkennen' mee op reis. Deze keer liet ik die gedachten niet toe in mijn koffer. Nog voor ik vertrok liet ik alles wat niet het beste in mij naar boven haalt, alles wat niet bij me past, los. Het was net als popcorn op een warme plaat. Waar ik gewoonweg mijn gevoel moest uitspreken, omdat op mijn tong bijten zeer deed. Waar tetris me heeft geleerd dat als wanneer je probeert ergens tussen te passen je verdwijnt. Waar ikZELF moest zorgen dat ik mijn hoogst mogelijke trilling kon blijven pakken. Waar 'vechten' voor mijn recht een goede zaak was, maar waar ik het wel met liefde en respect voor de ander deed. Ik ging daardoor ook voor de eerste keer met een bomvolle koffer liefde en respect voor meZELF op reis. Met een groot hart, zonder storende gedachten en in mijn hoogst mogelijke trilling werd het een top vakantie. Terug thuis kwam ik als snel weer in de haastje-repje stand. Want ja er was toch wel een dingetje dat écht af MOEST. En nog één, en nog één. Pop-ballonetjes met was, tuin, enz bleven in hoog tempo komen. Waar de pop-up ballonnetjes van mijn helden met rust, hoogst mogelijke trilling enz... Poef, weg waren met één spelde prik. Het ballonnetje: 'Met spoed gezocht: Nieuwe helden, wegens zenuwinzinking huidige.' Liet me alles uit mijn handen vallen en brachten me per direct met Dunya op de bank. Het hart wéét gewoon wat goed is, waar de gedachte ontkent met zijn: is er geen andere manier? Voor nu ben ik lekker in rust aan het werken, in de tuin bezig en aan het einde van de week mag ik diezelfde koffer met liefde en respect weer in pakken. Want, whoop whoop, Zaterdagochtendvroeg vertrek ik met mijn lieve vriendinnetje via hogere sferen naar Valencia. En ik weet nu al... Beste stedentrip ooit. 'Vechten' met jeZELF, ontwikkeling, je hoogst mogelijke trilling pakken, met liefde en respect. #unfuckyourself #bewustzijn www.im-POSSIBLE.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.