Praatkaffee namaste. _/|\_

Gepubliceerd op 30 oktober 2022 om 20:43

Intuïtief/energetisch coach.

Ieder voor zich(ZELF). Ieder met zijn eigen redenen en vragen en dan vooral de afwezige antwoorden daarop. Ga je mee naar binnen dit najaar? De travel trailer bracht ons de informele sfeer die er nodig was en die ik nodig had. Want ik blijf het zeggen: dankzij jullie ontwikkeling, ontwikkel ik ook nog steeds, ook ik moet uit die comfortzone om verder te komen. Van 0 naar 100 in 30 seconden bracht ons in onze hoogste trillingsfrequentie en daarmee was direct het begin van onze zuivere fijne groepsenergie gemaakt. Het ontspannen ZIJN in al wat er is, ook in datgene wat we liever niet willen dat er is, gaf ons de ruimte en verbinding om te spreken over spiritualiteit en het mysterie daar omheen. Dat spiritualiteit eigenlijk de manier is hoe wij in het leven staan en omgaan met juist datgene wat we liever niet willen dat er is. Smile in a box, een doosje kaarten met gespreksonderwerpen, nodigde ons uit om te praten over doodgezwegen onderwerpen. Ontastbare onderwerpen als trillingsfrequenties, emoties, de ziel, geloof, het grote geheel, de dood en het leven erna werden bespreekbaar gemaakt. Er werd kennis gemaakt, informatie opgedaan en het dagelijkse werd beter begrepen. Smile in a box bracht ons vernieuwing, troost, heling én daarmee de smile waarvoor hij bedoeld was. Als mentos in een fles cola hadden de helden van de commissie mij druk en halloween in mijn hoofd gegeven dat ook ik uit mijn comfortzone moést. Ik twijfelde, maar wist ook dat dingen waar je aan moet wennen, wendingen zijn. En alhoewel ik gewend ben aan mijn wendingen, is het toch nog altijd een beetje spannend, zeker in een groep. (Iets met unfuckyourself.) Dat ik voor wendingen mág zorgen, door het verbindende lijntje te zijn naar al wat is, maakt dat de helden mij druk geven om uit die comfortzone te komen en om zo de teleurstelling van 'het niet doen' in mijZELF te voorkomen. Iedereen stond er voor open en ik stapte uit mijn comfortzone. Iedereen kreeg een verrassende wending mee als in de zin van een teken van leven. Het was ons doel, onze missie, om jou vertrouwen en houvast te geven waar elk ander houvast ontbreekt. Je bent nooit alleen. Dankzij de helden van de commissie en jullie als fijne deelnemers met vertrouwen in mij mag ik dankbaar zeggen: Missie geslaagd. Dankbaar dat jullie samen met mij deze symbolisch drempel zijn overgestapt. Namaste, ik buig voor jou. #unfuckyourself #praatkaffeenamaste www.im-POSSIBLE.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.