Straingers in the night.

Gepubliceerd op 4 december 2022 om 12:18

Intuïtief/energetisch coach.

Ik schreef het eerder al: 'Voor nu is het duidelijk dat de helden me nog maar eens wat verder uit mijn comfortzone willen halen. De trilling van de nachtelijke bezoekjes van the straingers in the night, is hoog.' Iedereen puzzelt zich een weg door het leven, waarbij we met ‘logische’ verklaringen proberen stukje voor stukje, onze mysterieuze levenspuzzel compleet te maken. De één gelooft in helemaal niets en de ander haalt zijn kracht net uit het 'iets'. We hoeven ook niet alles van elkaar te begrijpen en ik heb me er inmiddels bij neergelegd dat ik 'raar' ben en ben ik mij ‘afwijking’, mijn extra antenne, als een cadeautje gaan zien. Vraag me ook niet wat ik precies doe, ik weet het antwoord namelijk niet. Wat ik wel weet, is dat we allemaal een soortgelijk 'talent' hebben. Het is alleen een kwestie van of je het wilt zien of niet, of je er wel of niet op zit te wachten. Al gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat er de laatste tijd genoeg mensen zijn die wel op dat 'iets' zitten te wachten. Bij im-POSSIBLE zijn het vooral de indringende confrontaties met de magische kant van het leven, die ons doen beseffen dat onze alledaagse realiteit maar het topje van de ijsberg is, waarbij het grootste deel van ons bewustzijn ‘onder water’ ligt, in de vorm van on-wetendheid. In mijn nieuwe boek blik ik terug op de fases die achter mij liggen. Het begin en acceptatie, met vallen en opstaan, van mijn 'talent' en daardoor een volledige andere kijk op mijn leven. Ik sta met mijn voeten midden in het moderne leven en daarnaast met mijn hoofd in een wolk van mijmeringen, in een hogere frequentie. En inmiddels mag ik anderen helpen om hun frequentie te verhogen. Soms moet je de harde schijf wissen, de virussen eruit halen en een nieuwe update installeren. En net zoals bij alle updates, is geen enkele nieuwe update meteen waterdicht. Het is een continu proces van de frequentie aan te passen. Het draait er juist om die updates ten volle aan te gaan, fouten te maken, op te krabbelen, tot inzichten te komen en een nieuwe fase uitproberen. Terug naar mijn puzzel, in Jip en Janneke taal. Van een rationeel naar intuïtief en energetisch coach met de nodige zelfspot, met een speelse en persoonlijke benadering. Korte metten makend met het verplicht positief denken, zweverigheid, wollige taal en inmiddels klaar met het gedweep van kalenderwijsheden. De helden kondigden een nieuwe fascinerende fase aan om te gaan onderzoeken en vroegen me om door dit schrijven de lage frequentie van angst achter me te laten. Om mythen door te gaan prikken en om dieper te gaan graven. Automatisch schrift. Schrijven aan de hand van ingevingen  Een reflectie van mijn helderhoren. Het meer gebruiken van en ermee werken, als 'troost' voor de medemens. 'De trilling van de nachtelijke bezoekjes van the straingers in the night, is hoog.' Sinds 2018 zit ik meerdere keren per week in het holst van de nacht gewapend met pen en papier in bed. Geconcentreerd, volledig in rust, zowel geestelijk als lichamelijk, geheel ontspannen en afgezonderd van de buitenwereld. Snachts en in de vroege ochtend ben ik op mijn best, volledige zinnen 'poppen' op voor im-POSSIBLE met dank aan mijn schrijversgids die de ruimte in mijn energieveld vind. Strangers in the night. Ook zij vinden mijn energieveld. Losse onsamenhangende woorden en voor mij zonder betekenis, maar ik weet inmiddels ook dat het voor mijn medemens anders kan zijn. Het zal zeker niet de eerste keer zijn dat ik iemand opzocht met de vraag of iets herkenbaar voor ze was. En dat we na de nodige vertaalklussen en indrukken die zich beter lieten 'verwoorden' stuitte op 'toevallige' overeenkomsten als bevestiging, als klein cadeautje. Respectvol en zonder mij dingen in te laten vullen willen ze vaak alleen maar laten weten dat ze er nog zijn. Ik heb geen onderzoek gedaan naar de tientallen 'krabbels' van de laatste jaren in mijn boekje en deze vrije maand, deze fase, willen de helden me laten onderzoeken en uit laten puzzelen of ik hier iets mee 'moet'. Of ik hiermee een stukje van mijn mysterieuze levenspuzzel compleet wil maken. Strangers in the night, update wordt geïnstalleerd met binnenkort misschien wel een klein cadeautje voor jou. #unfuckyourself #straingersinthenight www.im-POSSIBLE.be


«   »