Kisses and christmas wishes.

Gepubliceerd op 22 december 2022 om 16:30

Intuïtief/energetisch coach.

Voor degene die mij kennen, ik heb er niet zoveel mee. Ik hou zowiezo al van eten and I’m a sucker for christmas lights, maar daarmee heb ik het dan ook wel gezegd. Nog voor kerst begint zijn onze gezellige sinterkerstennieuw feestjes zonder hysterie alweer voorbij en duik ik in pyama de bank op met een goed boek óf voor dit jaar met laptop om mijn eigen nieuwe boek verder te schrijven. Dunya kijkt ernaar uit, haar beste vriendin volle dagen thuis is leuk, maar ook vermoeiend zoals te zien. Ik ben dankbaar voor mijn vier weken vakantie en kan fris en fruitig het nieuwe jaar in. Ik bedank iedereen die op mijn pad is gekomen het afgelopen jaar, jullie voor het vertrouwen, de helden van de commissie om mij mijn spiegels voor te houden, and last but not least bedank ik mijn uitdagingen, want zij hebben me laten ontwikkelen naar waar ik nu precies ben. De uitdagingen op je pad, ze ZIJN jouw pad. Het is alleen aan jou om te dwalen ipv te verdwalen. www.im-POSSIBLE.be


«   »