Leiden of lijden?

Gepubliceerd op 2 april 2023 om 12:09

Intuïtief/energetisch coach.

Leiden of leiden?

'Steek de brandstapel aan!' 'Haal de kebabspies boven!' 'En gooi olie op het vuur!' Vrouwen onder elkaar, opzoek naar de wolf in schaapskleren. 'Wat is dit!?' Als een verloren schaap stond ik erbij en keek ernaar, want wie zich tot schaap maakt wordt door de wolven gevreten en dit had niks met mij te maken. Het hek was van de dam en ik was van het lam gods geslagen, want waar ging dit in godsnaam ook alweer over!? Typisch gevalletje van: een schaap met vijf poten, als één schaap over de dam is, volgen er meer en één ziek schaap steekt de hele kudde aan. Met als gevolg dat iedereen schaapachtig zijn schaapjes op het droge probeerde te hijsen. Ik ben allang geen onberispelijk volgzaam medelid van de kudde meer. Ik ben (meestal) zo mak als een lammetje, maar als er dan wel eens een keer het vuur onder mijn wollige schenen word gelegd, kan ik aardig bokken ook. Maar ik laat me niet leiden tot lijden en terwijl de kudde nog steeds zinloos opzoek is naar de wolf, staat dit zwarte schaap lekker te grazen. Leid jij of lijd jij? #unfuckyourself  www.im-POSSIBLE.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.