Breathe in and exhale all the bullshit.

Gepubliceerd op 17 oktober 2021 om 20:23

Een heks op gympies is zeker niet iets wat veel op je tijdlijn voorbij zal komen of iets wat wordt besproken tijdens de koffiepauze. En als je met mensen praat die al helemaal niet bezig zijn met spiritualiteit is het allemaal maar wat blurry en mag jij je vocabulaire gerust een beetje aanpassen. Je kunt namelijk niet van anderen verwachten dat ze begrijpen waar jij het over hebt, jij gaat jouw pad en zij dat van hun. Pas als anderen zelf aangeven dat ze interesse hebben, kun je op de praatstoel gaan zitten en dan nog blijft het een kwestie van aanvoelen tot hoe ver je kunt gaan. Ik kreeg veel berichten en vragen naar aanleiding van het kaarten lezen, er zijn veel kwartjes gevallen en ik ging dus op die praatstoel. Zeg maar gerust met de billen bloot. 'Bizar! Dit kan niet!' En: 'Ik geloof dat ik het begin te snappen, alle antwoorden zitten dus in mijzelf? En: 'Hoe dan? Het klinkt makkelijk, maar voor mij het is het allemaal nogal next level.' Klopt allemaal. Je kunt niet van de ene op de andere dag je ego dimmen, het gaat allemaal niet in een vloeiende lijn in elkaar over. Je ego biedt je namelijk te veel mogelijkheden tegelijk, maar geloof me als je goed luisterd kiest je intuïtie daaruit subtiel precies de beste voor jou. Je twijfel is de grootste vijand van je intuïtie en daarom wordt oefening in intuïtie vereist in je dagelijks leven. Ikzelf begon met kaartleggen door obstakels op mijn eigen pad. Ik had last, maar hield ook vast aan externe prikkels, aan nonsens in werk en vriendschappen. Klopte het allemaal nog wel? Alles werd helderder en simpeler, ik maakte kennis met mijn eigen schaduwkanten en mijn innerlijke drive om het beste uit mezelf te halen werd enorm. Ik maakte no-nonsence keuzes, ik begon oude mentale zooi op te ruimen, los te laten, te vergeven en rekende zo met mijn obstakels af om ze niet meer terug te krijgen, want juist die obstakels zíjn mijn pad. Door middel van kaarten krijg je zelf inzicht op alles wat verborgen ligt, door helder te krijgen waar of tegen wie jij aan loopt. Want je kunt wel wijzen naar een ander, but it's always you. It has always been you. Kaartleggen is geen gave, ook jij kan het leren, je dichter bij jezelf te brengen, jouw antwoorden te weten en om de dingen te doen omdat ze gewoon goed zijn voor jou. Eén dezer dagen komt de nieuwe tarot training online en dit allemaal gezegd hebbende, is het het absoluut waard. Het gevoel dat het leven lichter is, ondanks alle obstakels op jouw pad, is gewoon fantastisch. www.im-POSSIBLE.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.