Magie van elke dag.

Gepubliceerd op 12 december 2021 om 13:29

Life coach blog!

Een maand na dato van mijn workshop wordt er nog steeds energiek met de kaarten geschud. Elke dag kwam er wel een berichtje binnen in de vorm van 'magisch' óf in de vorm van 'help...ik heb een soort van haat/liefde verhouding want ik trek steeds weer dezelfde kaarten?' Zalig, want ik weet: haat wórdt liefde. Je kan je kaarten zoveel als je wilt helemaal hoteldebotel schudden om dan alsnog steeds dezelfde opnieuw te trekken. Deze kaarten wijzen je vaak op jouw schaduwkanten (lees als: je eigen bullsh*t), op de energie waar jij in zit, weg van jouw gevoel, weg van jouw wéten. Deze kaarten geven een inzicht, een richting, een nieuwe energie, van daaruit verandering en dás pas magisch. Ik heb het ook gewoon nog hoor, dezelfde kaarten. Ik raak geeneens meer teleurgesteld ofzo. Meer zoiets van Oh. Alweer? Haha. Oké dan. En dan ga ik spelen, lezen en voelen om mijn eigen fijne energie en wéten terug aan de oppervlakte te brengen om van daaruit weer verder te kunnen vliegen. Dus kom, we spelen ik voel ik voel wat jij niet voelt. Ik zit vanmiddag tussen 14:30u en 15:30u klaar om de door jouw gekozen kaart te lezen zodat ook jij weer vliegt. Noteer hieronder één nummer van 1 t/m 78 en je hoort me vanzelf. X  www.im-POSSIBLE.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.