Een nieuw begin is er elke maan(d).

Gepubliceerd op 1 februari 2022 om 22:22

Naast kaartleggen, horoscopen, droomonderzoek en alle andere duizend en één dingen die mijn interesse wekken ben ik me ook alweer een tijdje in de maanstanden aan het verdiepen. En ik moet zeggen, ik hou er wel van. Vandaag start een nieuwe maan, de perfecte tijd om nieuwe plannen te maken, om los te laten wat je niet meer nodig hebt en te gaan ontdekken wat jij wílt. Poepsimpel uitgelegd is het net als met een moestuin, plant tijdens de nieuwe maan de zaadjes van je wensen en beeld je in dat ze mee groeien met de maan. Vanavond is hét moment om een nieuwe weg in te slaan, haal adem, maak een wens, richt je daarbij op het gevoel dat het je geeft en houd je focus vast op de energie die je er nu van krijgt. Only the moon listens to your story silently. www.im-POSSIBLE.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.