Shut up.

Gepubliceerd op 4 februari 2022 om 16:20

Life coach blog!

Spiritualiteit gaat naar mijn mening vooral over bewustwording en vervolgens meer bewustzijn. Krijgen we dan alleen nog maar love, peace and harmony op ons pad? Nee joh, gedoe en tegenslag zullen er altijd zijn, spiritualiteit is hoé jij daarmee omgaat. Ik wil je helpen ontwaken en ontwikkelen in jouw bewustzijn, rust geven in wat er is, ook in datgene wat je liever niet wilt dat er is? We blijven allemaal zoekende en het enige wat ik van jou vraag is om open te staan voor wat je nog niet kent. Er gaat hier vanalles passeren waarin jij je wel of niet kunt vinden. Waarvan jij denkt zin, onzin óf shut up! Ik claim hierbij overigens niet de waarheid in pacht te hebben, ik schrijf vanuit mijn ervaringen, mijn visie, dan weet je vast hoe ik hierin sta. Waar te beginnen als je zoveel te vertellen hebt? Ik begin bij het begin. #bewustzijn. www.im-POSSIBLE.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.