Hallo, mag ik me even voorstellen.

Gepubliceerd op 5 februari 2022 om 03:45

Ik ben je intuïtie. Je ego gaat dit niet graag horen, maar ik ben dé belangrijkste helper in je leven. Ik val je alleen niet zo op, ik ben namelijk niet zo aanwezig als hij. Ik ben onzichtbaar, subtiel en door het lawaai van je luidruchtige ego hoor je me vaak niet of soms maar heel zachtjes. Wees stil, probeer je op mij te concentreren en je hoort me steeds luider. Het is net als met het zoeken naar een radiozender, zoekend naar de juiste frequentie, de juiste trilling, je moet je erop afstemmen, zo werkt het ook met mij. Ik ben niet door boekenwijsheid te verklaren, maar ik ben ook zeker niet raadselachtig. Ik verwar je niet, dat doet je ego. Ik weet meer dan je ego denkt te weten en dat kan hij maar wat slecht hebben. Ik help je, ben altijd bij je en ik weet meer dan jij je bewust bent. Ik help je om informatie te verwerken en vertel je wat goed is bij het nemen van jouw beslissingen. Gewoon omdat jij daar gelukkig van wordt. Ik wordt overstemd door externe prikkels en indrukken, maar als je mij je volle aandacht geeft, kan ik verdraaid scherp en duidelijk zijn. Ik breng je op het spoor waar jij iets hebt uit te zoeken en geef je ervaringen waar jij van ontwikkelt. Ik ben er als geluk door je heen stroomt, maar ik ben er ook als alles zwaar en zwart wordt. I got your back. X Je intuitie #intuitie www.im-POSSIBLE.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.