Waar geloof jij in Jo? (Lezersvraag)

Gepubliceerd op 5 februari 2022 om 18:21

Life coach blog!

Iedereen voelt onrust, zwaarte en struggling, we zijn allemaal op zoekende naar houvast. Ik was van de can-do mentaliteit, van hatsa er tegenaan. Ongelukkig in mijn huis? Hatsa, laat de verhuisdozen maar komen! Ongelukkig met mijn baan? Hatsa, gas op de sollicitatiebrieven! Ik fixte het liever gewoon zelf en het liefst een beetje snel ook. Ik geloofde in mezelf en was er toen al best goed in om negativiteit los te laten. Vanaf het moment dat ik met mijn intuïtie en energie begon te werken vielen dingen pas écht op hun plaats. Ik leerde hoe het universum werkte en dat ALLES energie, frequentie en vibratie is. Maar vooral dat IK degene ben, met míjn energieveld, die mijn leven de moeite waard kan maken, ik geloofde dat ik het begon te snappen. Het komt er eigenlijk op neer dat alles één is, dat we allemaal met elkaar verbonden zijn en dat we dus eigenlijk allemaal het universum zijn. Maar ook dat vertrouwen op het universum, eigenlijk gewoon vertrouwen in jezelf is, je intuïtie te durven volgen en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en je eigen acties. We zijn niet gewend om op ons gevoel te vertrouwen omdat onze geest alles wilt beredeneren, we zijn gewoon zo geprogrammeerd. Ik geloof in alles wat het universum voor mij in petto heeft. Het voelt fijn om erop te vertrouwen dat mijn eigen gevoel me wel zal leiden naar wat bij mij past en wat ik juist los moet laten. Ik geloof ook dat de ziel de fysieke dood overleefd, in gidsen en in engelen. En in chocola, dat dan weer ook. #intuitie www.im-POSSIBLE.be

Hoe zweverig dit een paar jaar geleden ook voor mij zou hebben geklonken, met de hoog nodige bijbehorende vraagtekens, voel ik hem nu wel echt. Ik geloof dat ik houvast te pakken heb. Correctie, ik wéét het.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.