Tebbie nou?

Gepubliceerd op 6 februari 2022 om 12:53

Life coach blog!

Één van mijn schatten, de Lapis lazuli. Ooit gekocht als ondersteuning bij mijn intuitieve ontwikkeling en ter eerlijke communicatie. Zeker in het begin gaf hij me meer zelfvertrouwen in hetgeen ik kan en mag doen. En of ik nou een gesprek met een cliënt voer of kaarten leg, hij is nog altijd steeds ergens dicht bij me in de buurt. Er wordt al eeuwenlang over gepraat: de genezende werking van stenen. Alles is energie, ook deze stenen en ik geloof in hun helende werking, ik kan hun energie voelen zelfs. En zo heb ik nu 26 verschillende stenen. Nog een extra Lapis lazuli in mijn broekzak om op ingevingen te broeden en de groene aventurijn die standaard in mijn kussensloop ligt te dutten om snachts zijn werk te doen in droom motivatie. Ik hou er zo van, steentjes die bijdragen. #intuitie www.im-POSSIBLE.be

Ik heb ook nog wat steentjes 'gekregen' van mijn lieverdanlief. (Hij weet het alleen nog niet. sttt...)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.