Doe niet zo raar.

Gepubliceerd op 10 februari 2022 om 07:26

Life coach blog!

De reacties van mijn vriendinnen op mijn: 'Meisjes, ik ben naar huis.' Het overviel mij ook. Ik kon het gevoel van eenzaamheid in het eerder zo gezellige bomvolle cafe niet plaatsen. Alles was goed en het enige wat deze kroegtijger wilde, was naar huis. Zowel mijn vriendinnen als ik begrepen er niks van, het was zó raar. Pas veel later kwam ik erachter dat er die avond gewoon teveel energiën bij elkaar waren, dat mijn bubbel werd ingeduwd, het werd me gewoon te druk, ik wilde en ging naar huis. Ik werd nog 'raarder' toen mijn bewustZIJN zich verder ontwikkelde en ik had moeite met de oordelen daarover. Totdat ik dát losliet. Vanaf toen kwamen er 'toevallig' mensen op mijn pad waarbij ik me comfortabel voelde. Waardoor ik me heel graag liet omringen, die het beste in mij naar boven haalde en nog steeds. En dat wil ik ook voor jou met deze groep. Ik vind je niet raar en wil je zeker niet uit je comfortzone halen. Ik heb van jou geen verwachtingen, dat je reageerd op mijn schrijfsels, dat je deel zal nemen aan één van de evenementen. Ik verwacht zelfs niet dat je in deze groep zal blijven als het je niet aanspreekt, ik oordeel niet als je hem verlaat. Ik hoop gewoon dat als je wel blijft, je verbondenheid voelt en dat het jou iets minder eenzaam maakt. #unfuckyourself #bewustZIJN www.im-POSSIBLE.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.