Per toeval.

Gepubliceerd op 11 februari 2022 om 06:00

Life coach blog!

Eergisterenavond wilde ik beginnen met schrijven over gidsen en engelen. Mijn gedachten werden afgeleid en als per 'toeval' valt mijn oog op ons kleine digitale klokje: 22:22. Ik ben als eens eerder bezig geweest met numerologie en intuitief wíst ik direct dat dat mij iets wilde vertellen, ik ging op onderzoek uit. In het kort: Het universum, onze gidsen en engelen spreken tot ons doormiddel van tekens en één van de eenvoudigste manieren om een boodschap te brengen is door middel van getallen. Als je 22:22 ziet wanneer je kijkt hoe laat het is en je vraagt je af of er een verborgen boodschap achter zit, dan klopt je intuïtie. Vertrouw erop dat je hier heen bent geleid om meer te weten te komen over de betekenis van 2222. Nummer 2 heeft betrekking op je levensdoel en zielsmissie. Je bent bezig met zaaien, maar hebt nog geen zicht op wat je gaat oogsten. Het universum, je gidsen en engelen vertellen je door middel van de 2: ga door met waar je mee bezig bent, er staan je mooie dingen te wachten die je nog niet kunt zien. Het is een boodschap van het universum, je gidsen en engelen als je verlangens momenteel worden gemanifesteerd. Ik was vannacht even wakker en keek op datzelfde klokje en raad eens... 2:22. Tekens, ik zie er veel en hou er zo van! #unfuckyourself #bewustZIJN www.im-POSSIBLE.be

Getallen zijn tekens van steun op jouw pad, je ziet ze overal, let er maar eens op.⤵️
0=Iets nieuws.
1=Houd focus.
2=Ga door.
3=Heb vertrouwen.
4=Weet dat we er zijn.
5=Groei.
6=Breng balans
7=Onzekerheid.
8= Overvloed. .
9=afronding.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.