Bransteder had het mis.

Gepubliceerd op 12 februari 2022 om 06:00

Life coach blog!

Engelen bestaan wél. En gidsen trouwens ook. Maar wat is nou het verschil tussen engelen en gidsen? In tegenstelling tot engelen, hebben gidsen een fysiek leven op aarde gehad. Een gids is een energie die gedurende je leven bij jou in de buurt is, om je te adviseren, te ondersteunen en te begeleiden. Engelen zijn energiën die je gericht een vraag stelt, terwijl gidsen je dagelijks bijstaan. Ik vraag altijd aan mijn beschermengel om me veilig te laten zijn op de weg zodra ik wegrijd, hardop als ik alleen ben en in gedachten als ik een passagier bij me heb. (lol) Allemaal leuk en aardig, maar wie zijn die gidsen dan? Hoe weet je dat ze bij je zijn? En hoe communiceer je met ze? Ingevingen, dat zijn je gidsen, je moet je wel openstellen, erom vragen en erop letten. In rust sta je het beste open voor tekens. Ineens is het daar, denken aan of je oog laten vallen op. Ik vraag bijvoorbeeld wat ik het beste kan doen in een prive situatie of ik vraag wat mijn beste volgende stap bij het concreet krijgen van mijn plannen voor im-POSSIBLE. Het antwoord krijg ik dan binnen via mijn gedachten en mijn intuïtie bevestigd. Als zij zeggen dat ik even alleen de website en deze groep kan gebruiken en even niets anders, dan doe ik dat. En laat ik de rest van social media links liggen, zoals nu. Ik vind het superleuk om ze in te zetten voor mijn missie en er concreet mee te werken. Ik vraag hen om ingevingen bij het kaartleggen, autorijden, in mijn dromen en noem maar op. Iedereen heeft zowiezo één vaste levensgids en verschillende gidsen die je ondersteunen bij wat jij in dit leven meemaakt. Ook jij krijgt boodschappen door die belangrijk voor je zijn, alleen staat je ego daar vaak niet voor open.#unfuckyourself #bewustZIJN www.im-POSSIBLE.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.