Je hogere zelf.

Gepubliceerd op 19 februari 2022 om 06:00

Life coach blog!

Het klinkt mysterieus en heilig. Mysterieus is het zeker niet, maar heilig is het naar mijn mening wel. Het je ware aard, je meest authentieke zelf, wie jij écht bent, je intuïtie, de stem van je ziel. De moeilijkheid is dat het vaak wordt onderdrukt door je beperkte ego, je kleine zelf. De schoonheid is dat je er niet ver naar hoeft te zoeken, want het zit gewoon ín jezelf. Het klinkt erg cliché, maar wees gewoon JEZELF. Het is de liefde voor het leven, ondanks de obstakels op je pad, want juist die obstakels zíjn jouw pad. Hoe meer je je verzet, hoe meer je probeert te vermijden te voelen wat je voelt, hoe meer je van je hogere zelf afwijkt. Het is de liefde voor jezelf, het zachte fluisteren voorbij de stemmen van zelfoordeel. Mijn hogere zelf is (meestal) volledig vrij van ego en ik vind het zalig in die bubbel. Ik zit erin tijdens de afwas, maar ook als ik naar de maan kijk. Voor de oplettende lezer onder ons, ik schreef: meestal. Soms worstel ik ook nog wel eens gewoon met mijn dualistische ego, prikkels van buitenaf kunnen me weerstand geven en mijn intuïtie blokkeren. Maar ik voel al snel waar ik grenzen moet stellen, waar ik los moet laten, om terug in mijn eigen fijne bubbel te komen, om de liefde voor mezelf en mijn leven. Liefde opent je hart en je hart is de doorgang naar je hogere zelf. Go with the flow en wees lief voor jezelf. #unfuckyourself #bewustZIJN www.im-POSSIBLE.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.