Stemmen in mijn hoofd.

Gepubliceerd op 20 februari 2022 om 06:00

Life coach blog!

Ik hou er zo van, ik heb met regelmaat dat er iets 'oppopt'. Een woord, een zin, een ingeving. Het komt niet vanuit mijzelf want mijn ego klinkt absoluut anders en het zijn ook vaak woorden die mijn eigen intuïtie vaak niet gebruikt. Het zijn ingevingen die warmer aanvoelen en ik heb inmiddels het onderscheid kunnen maken tussen die verschillende stemmen. Ik hoor mijn eigen stem, maar wéét dat het van één van mijn gidsen komt. Mijn gidsen gebruiken in hun communicatie mijn eigen intuïtieve stem, maar het gevoel erbij is anders. Ingevingen die over vanalles kunnen gaan en die er op eender welk moment kunnen zijn. Ik moét er iets mee doen want anders blijft het oppopen. Experimenteren. Een woord dat ik niet zo snel zou gebruiken, ik hou niet van testen of uittesten, iets is er of het is er niet. Toch wist ik direct waarover het ging: Postcards from spirit. Een postkaart met een persoonlijk bericht vanuit de zielenwereld. Wat als je, om advies of een teken vraagt, het zou kunnen ontvangen in de vorm van een ansichtkaart. Ik heb het deck een tijdje terug, uit pure nieuwsgierigheid, aangeschaft. Ik las een kaartje, het was mooi, maar ik werd er niet warm van, had er voorderest niet zoveel mee en ik heb ze opgeborgen. Tot gisteren. Ik was wat spullen in een tas aan het stoppen voor de reünie workshop kaartleggen van vandaag en ik kwam ze 'toevallig' tegen. Ik trok een kaart en werd er deze keer wel warm van, het raakte me op een bijzonder fijne manier. Expirimenteren. Postcard from spirit, ik heb ze omgedoopt tot het kaartje van het universum en ze zitten mee in diezelfde tas voor vandaag. Worden ze gebruikt, geen idee. Het wordt zowiezo een warme fijne middag. #unfuckyourself #bewustZIJN www.im-POSSIBLE.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.