Wake up call.

Gepubliceerd op 24 februari 2022 om 06:00

Life coach blog!

Ik had gisteren een kleine writers block en keek op de klok, 9:51. Overvloed, ontwikkel en houd focus in de numerologie betekenis. Toepasselijk. En dan in overvloed: Pop pop pop pop poppoppop, pop pop pop pop poppoppop... Het lijkt wel de Popcorn original song. Je kan het even googeloeren en beluisteren, want er bestaat geen songtekst van. Ik waarschuw je wel alvast, ik neem geen verantwoordelijkheid als je het daarna niet meer uit je hersenpan krijgt. Ré-te-ir-ri-tant. De pop ups waren welkom en zeker niet irritant, de kleine block was totaal verdwenen. (Lees als: pop pop pop pop pop) Met daarbij een druk in mijn oren, als bij een vliegtuig dat te snel daalt. Mijn pop ups, ik ben er inmiddels aan gewend, ze zijn niet te plannen, komen op de minst verwachte momenten, maar wel op momenten dat ze nodig zijn. En zo kreeg ik gisterenavond een berichtje: 'Ik hoor steeds het woord aanvaarding en dat is het laatste stukje denk ik.' Mijn reactie: 'Niet denken, als je het hoort, dan moét het dat wel zijn.' Intuïtieve ontwikkeling is verwarrend, maar ook buitengewoon mooi. Het is een persoonlijk proces van bewustwording, waar je de illusies van deze wereld gaat doorzien, het is letterlijk 'wakker' worden, het juiste op het juiste moment, zien en horen dat er veel meer in het leven is dan wat ons is geleerd. #unfuckyourself #bewustzijn www.im-POSSIBLE.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.