De kaarten challenge.

Gepubliceerd op 20 maart 2022 om 20:58

Life coach blog!

Natuurlijk deed ik mee, alhoewel ik, nog vóór ik het eerste kaartje gelegd had, de richting al wíst... Het eerste kaartje van de maan vertelde me: Kom in actie en zet je nog meer dienstbaar in voor anderen. Het tweede kaartje van Light seers vertelde me: Laat je niet leiden door ego, een grote oversteek, een grote stap, een moedige daad, overwinning van een hindernis, verwijdering, afstand nemen van huidige moeilijkheden, een verhuizing. En het derde kaartje van Postcard from spirit vertelde me (in het kort): Liefste jij, onbaatzuchtig geven is voor jou een drankje zo levengevend dat het een gewoonte is voor je dagelijks leven. Op dit moment wordt er iets meer vrijgevigheid van je gevraagd, door iemand een deugddoende goedheid te bewijzen, om geen andere reden dan als oefening voor je hart. We weten ook dat iemand je leven binnenkomt met een genereus aanbod voor jou. Neem het en vertrouw erop dat je het waard bent en het verdient. Je moet ontvangen, niet alleen geven. We houden zo veel van je hier!

Na al wat eerdere twijfels en vorige week 3x té bizarre ervaringen in mijn werk in de zorg te hebben gehad, (lees als: ervaringen gewoonweg te belachelijk om het uitdagingen te noemen) werd ik me op Donderdagmiddag bewust: voor wie doe ik dit ook alweer? Er kwam een richting, nog niks concreet, ik heb vertrouwen en kijk uit naar al wat er op mijn pad moet komen. Leef jij echt zo Jo? Yeps, de liefde tussen mijn intuïtie en mijn kaartjes: to the 🌙 and 🔙. #unfuckyourself #bewustZIJN www.im-POSSIBLE.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.