Kunstmatig gevogel.

Gepubliceerd op 26 maart 2022 om 06:00

Life coach blog!

lk half jaar verzet ik braaf ons klokje naar waar ik de wijzers toe moet duwen, maar voor mij hoeft dat  kunstmatige eigenlijk niet. Ik ga het liefst met de kippen op stok en van stok. (Lees als: zonsopgang, zonsondergang en ik ben een echte 'buitenvogel'.) Komende nacht gaat de klok weer vooruit en waar anderen het lastig hebben met het uurtje tekort, ben ik er blij mee. Het blijft langer licht en ik krijg daar zo'n energie van. Vandaag een drankje op een zonnig terras omringd in goed gezelschap en fijne energie. En morgen bij de voorlopig even laatste workshop kaartleggen doen we dat nog eens dunnetjes over. Ik heb een heel leuk leven. Jij? Of is het kunstmatig gevogel? Er zijn voor morgen nog een paar stoeltjes vrij. Fijn weekend allemaal! Liefs Jo. #unfuckyourself #bewustZIJN #kaartleggen www.im-POSSIBLE.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.