3:36.

Gepubliceerd op 27 april 2022 om 05:01

Life coach blog!

Wakker, in het holst van de nacht. Ik ben het nogal vaak de laatste tijd, aangezien ik voorlopig alleen nog maar op mijn rug kan slapen, maar deze keer is het weer eens anders. Anders in de zin van anders wakker zijn, anders in de zin van (klinkt misschien een beetje spiri-wiri) energie. Ik heb een tijdje op ze gewacht en naar ze uitgekeken, maar ze zijn er weer: de helden van de commissie. Pop! Numerologie: 3:36, heb vertrouwen, heb vertrouwen, breng balans. Kaartje van de dag: Niet in verbinding staat met de energieën van de aarde. Wat stroomt er niet? Blijf bij jezelf, laat je niet van je doel afleiden. De wereld ligt aan je voeten. De sterren: Creativiteit wilt vrij gelaten worden. Besteedt aandacht aan belangrijke gesprekken. U zult taken en nieuwe verantwoordelijkheden op u nemen die u het gewenste succes brengen. Mooi, want ik was de laatste tijd nogal reactief ipv creatief en had geen idee welke richting ik uit wilde. Pop. (Lees als: Note to myself) Pop... Pop... Inmiddels is het 5:01, ontwikkel, iets nieuws, houd focus. Er is weer richting, morgen werk ik de notulen uit, maar voor nu is het weer richting bed. Welterusten allemaal. Liefs Jo #unfuckyourself #bewustZIJN www.im-POSSIBLE.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.