Time flies...

Gepubliceerd op 6 mei 2022 om 11:07

Life coach blog!

...when you're having fun, nou het tegenovergestelde is ook waar. Gisteren en eergisteren waren het dagen van: 'De dag is geannuleerd, ga terug naar bed en wacht op verdere instructies.' Ze waren gewoon een beetje bweik. (lees als: ongeduldig) Ik weet dat deze dagen goed zijn, ik ken mezelf, het zou kwestie van tijd zijn voor de man met de hamer zou komen opdagen en op het minst verwachte moment, BAM, zou toeslaan. Mokertje hard! Rust helpt en hoezeer ik het ook haat om zo weinig te doen, het lijkt wel te werken om niet over mijn grenzen te gaan. (lol) En in die rust popte ook ongeduld naar richting in mijn mentaal werkgerelateerde grenzen op, in de zin van plannen vóór mij ipv mét mij. Fysiek en mentaal wilde ik mijn eigen richting bepalen en wel NU, maar ik weet dat dat zo niet werkt. Dus vandaag terug naar de overtreffende trap van lui en hangerig, net als mijn spaghetti armen. NU is het kwestie van vertrouwen en geduld, want ik wéét dat het zo wél werkt. Aan welke eigenschap van jezelf kan jij je irriteren? #unfuckyourself #bewustZIJN www.im-POSSIBLE.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.