Als het lachen stopt.

Gepubliceerd op 16 mei 2022 om 15:19

Life coach blog!

Zus had het al gezegd: 'Op het moment dat je het echt beu bent, gaat het beter.' En het gaat beter, maar ik was het ook écht beu, kots beu. Beu met mijn armen en kippenborst waar ik (nog) niet mee kan doen wat ik wíl doen. Armen om flink met Dunya met haar gekke hoofd te kunnen stoeien en de kippenborst waarop ze normaal gezien datzelfde gekke hoofd te rusten legt na dat stoeien. Fuck jou (arm links), fuck jou (arm rechts), fuck jou (kippenborst)! Fuckerdefuckerdefuck! Pijnstillers om het 'vuur' van oksel naar oksel te doven: fuck jou. Mijn lieverdanlief die ook even niet zo lief meer was, ta-daa, ook voor jou, gratis en voor niks jonge, dikke middelvinger: fuck jou man! Al mijn dagkaartjes van vorige week, zwaarden, communicatie..., fuck j.. Oeps... Hallo ego! Ik was me wel bewust van mijn ego, maar deze keer lukte het me gewoon niet om hem vriendelijk te bedanken voor zijn menig en om hem daarna liefdevol te negeren. Meer dan ooit was het vertrouwen in het universum nodig, want zo werkt het toch? (lol) Ik was het gewoon even helemaal beu en me ook héél goed bewust dat er ergere dingen zijn. Maar ook, dat wat je uitdaging ook is, hoe groot of hoe klein hij dan ook is, het ís jouw uitdaging. Iedereen stopt weleens met lachen, het kan gewoon niet altijd peace, love and happiness zijn. You have to deal with your s(h)ituations. Iedereen heeft zijn eigen verhaal, iedereen heeft letterlijk en/of figuurlijk zijn littekens. Iedereen heeft weleens stinkende shit en als dat niet zo is, dan is het van schone schijn naar schone schijt. (lol) Na regen komt zonneschijn en alhoewel de regen met bakken uit de lucht komt nu, in de villa schijnt het dankbare zonnetje weer. Ik heb de laatste dagen genoten in de tuin op een ligbedje vergezeld door het zonnetje. Ik ben op avontuur geweest met oude en nieuwe 'bijbels'.  (boeken) Ik heb een fijn gezond kleurtje gepakt. (alleen de voorkant) Ik ben gezegend met twee nieuwe 'boezemvriendinnen'. (Bertha1 en Bertha2, als de beestjes maar een naam hebben) We hebben beschuit met muisjes gegeten want Dunya is tante geworden van twee nestjes baby birds geboren hier in de tuin. ('tante' in de hoop dat onze boxer begrijpt dat de kleintjes nu bij de roedel horen ipv dat ze ermee gaat boxen) Ik geniet van de moestuin waarin al het groen kronkelend langs de houten stokken zijn weg naar boven vindt. (hopelijk niet te hoog want voor nu kan ik er nog niet bij) Mijn kaartjes van de dag zijn weer lief. And last but not least, mijn lieverdanlief. Hij ís gewoon lief, misschien was ik het zelf ook gewoon even iets minder. Ik heb een heel leuk leven, ik heb het alleen even niet gezien. Gevisualiseerde zwaaiende handjes in de lucht en met een grote glimlach, liefs Jo. X #unfuckyourself #bewustZIJN www.im-POSSIBLE.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.