Zodra mijn denken stopt.

Gepubliceerd op 19 juni 2022 om 23:42

Life coach blog!

Iedereen heeft ze, jij ook. Stemmen in je hoofd. En dan waarschijnlijk voornamelijk de stem van je ego. Al een paar jaar hoor ik zijn constante opmerkingen nog wel, maar ik laat díe bewust minder binnenkomen. Met het versterken van mijn intuïtie ontwikkelde ik, eigenlijk onbewust, ook een ander sluimerend 'lijntje'. Op een hogere frequentie, met andere stemmen. Het duurde even voordat ik dát op bewust niveau accepteerde, want ego bracht verwarring, verbeelding en twijfel. Want héy, zijn we niet allemaal kanjers in het eeuwig twijfelen aan onszelf. De helden van de commissie geven me richting met hun 'pop-ups' en sinds twee jaar komt er mij met regelmaat info 'ter ore' die niet voor mij is maar voor mijn cliënten. Vaak zijn we dan in gesprek (geweest) over personen die fysiek niet meer aanwezig zijn. Het was een uitdaging om mijn weg hierin te vinden, want hoe maakte ik woorden van wéten en drang om te delen 'tastbaar'? Ik begon met het delen van de onsamenhangende, voor mij niets betekenende en soms rare woorden. Met zweet in de bilnaad, een duw in de rug van mijn helden en oren die aanvoelden als reusachtige ruisende schelpen zocht ik hen op met de vraag of iets herkenbaar was. Het werden bijzondere fijne 'troost in moeilijke tijden' gesprekken met vaak de nodige portie humor van boven. Verbondenheid, eender in welke richting, is wat we allemaal zoeken. En zo zocht ik, opzoek naar richting, afgelopen week mijn lieve vriendin, held, coach en medium Martine Debaeke nog eens op. Het werd weer een bijzonder fijn 'troost in moeilijke tijden' gesprek, waarin we uitgebreid mijn uitdagingen en richting hebben besproken. Een middag waarin zij de dingen hardop uitsprak die voor mij (nog) te uitdagend waren. Samen met mijn helden ga ik verder opzoek naar richting en stap voor stap ga ik mijn uitdagingen aan. Beginnend met deze: (dankzij een duwtje van Martine en met een ietwat tegenstribbelend ego) Ik ben helderhorend en soms, door ego, wat Oost-Indisch doof. Liefs Jo. #unfuckyourself #bewustZIJN www.im-POSSIBLE.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.