Zie je het niet?

Gepubliceerd op 30 juli 2022 om 10:32

Coach blog.

Ik ben van mening dat alle antwoorden in jezelf zitten, alleen lukt het je soms niet om er bij te komen, om die antwoorden te zien. Twijfels, angsten en onzekerheid halen je bij je intuïtie weg waardoor je er niet op durft te vertrouwen. Kaartjes zijn dan een mooi verbindend hulpmiddel. Zij trekken zich namelijk niets aan van jouw twijfels, angsten en onzekerheid, ze raken gewoonweg je intuïtie en geven boodschappen door zodat jij je antwoorden kunt zien. Kaartjes, ik ben fan, ik vind ze leuk, ik hou ervan. Ik geloof in hun verrassende verhelderende uitkomsten, ze spiegelen en laten zien wat jij nu nodig hebt. Wil jij zien wat de kaarten jou te vertellen hebben? Volgende week staat in het teken van kaartjes om jou je antwoord te laten zien. Op Maandag, Woensdag en Vrijdag verschijnen er hier drie verschillende evenementen waarin jij je nummer kunt doorgeven. Diezelfde avonden stuur ik je kaartje door en op Zaterdagavond zit ik voor je klaar om jouw ogen verder te openen waar het nog niet helder is. Eerst zien en dan geloven? Geloof en zie! #unfuckyourself #kaartleggen www.im-POSSIBLE.be (Interacties te volgen in de de besloten fb groep im-POSSIBLE.)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.