Heb jij het al gezien?

Gepubliceerd op 4 augustus 2022 om 06:00

Coach blog.

Deze week staat in het teken van kaartjes en natuurlijk doe ik zelf ook mee. Ik hoef zelden nog te 'stoeien' en ik wist nog vóór de kaartjes kwamen al welke richting dit voor mij op zou gaan. Ik gebruik deze kaartjes gewoon graag  ter bevestiging en dat deden ze. Mijn éérste kaartje van A beautifull story gaf mij het inzicht om moedig te zijn: 'Moedig zijn. Soms moet je moedig zijn. Ook als het spannend is, ook als je denkt dat het verkeerd kan aflopen. Nu is zo'n moment. Wees dapper en heb vertrouwen in jezelf.' 'Toevallig' wéét ik dat ik de uitdaging van teleurstelling moet aangaan, mijn ego steekt namelijk herhaaldelijk zijn kop op om me te vertellen dat ik er klaar mee ben. Ik moet moedig zijn en afscheid nemen van die teleurstelling. Gewoonweg om terug mijn hoogste trilling te kunnen pakken en om niet teleurgesteld in mijzelf te raken. Light seers gaf het advies: 'De wereld. De cirkel is rond. Afronding, succes en voorspoed. Je plek in de wereld zoeken en/of vinden. De drang om iets te betekenen in de wereld. De kaart van kunstenaars omdat zij iets blijvends in de wereld willen neerzetten. Deze is met name de kaart van schrijvers.' 'Toevallig' wéét ik dat als ik mijn uitdagingen niet aanga, mijn trilling laag zal blijven en ik niet mijn leukste leven leef. 'Toevallig' is dit ook een friendly reminder voor  mezelf om verder te gaan met het boek waar ik nu al twee jaar aan werk. Ik weet zeker dat het derde en laatste kaartje van Moonologie van Vrijdag weer een boodschap is om mij nóg meer richting te geven in mijn uitdaging van teleurstelling. Ik stel niet graag mensen teleur, maar mezelf nog minder als ik daardoor mijn hoogste trilling niet pak. Uitdagingen op je weg? Ze ZIJN je weg! Heb jij het al gezien? Bevestiging gekregen van jouw kaartjes?Bevestiging gekregen van de bonzende 'chinchilla' op je raam? Morgen is er het laatste kaartje en Zaterdagavond staat het hulplijntje weer open. Fijne dag allemaal en tot morgen! Liefs Jo. #unfuckyourself #bewustzijn #kaartleggen www.im-POSSIBLE.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.