Trainingen, workshops en trajecten voor jezelf, ouders, begeleiders en leraren. Voor iedereen die het voor zichzelf en anderen allemaal net even iets makkelijker wilt maken.

 

(Jong)volwassenen kunnen gebruik maken van de 1 op 1 coaching, werkgevers staan er voor open om de kosten te bekostigen omdat dit in belang is voor de persoon in kwestie als de werkgever.

Voor kinderen, van 8 tot 15 jaar, in de vorm van creatieve activiteiten, spelvormen en gesprekken. (Ouders en begeleiders kunnen mee deelnemen aan de trainig zodat ook zij de handvaten en inzicht krijgen. De betrokkenheid van ouders en begeleiders is belangrijk om kinderen thuis optimaaI verder te begeleiden en hun band te versterken.)

Neem vrijblijvend contact met me op voor mogelijkheden voor coaching voor kinderen onder de 8 jaar of verdere vragen.


Kennismakings/intake gesprek.

(Zonder verdere verplichtingen.)

30.00€, duur 1 uur, inclusief voorbereiding en vastlegging.

Na 17:00 of in het weekend, toeslag van 2.50 € per uur.


1 op 1 coaching.

Mijn aandeel is jouw te begeleiden door een persoonlijk traject naar jouw doelen. Samen jouw plannen en potentieel ontdekken naar een gelukkiger jij. Ik help je loskomen uit lastige situaties en help je stappen zetten waar je nu twijfelt. Door mijn onvoorwaardelijke geloof in jou, luister ik zonder te oordelen. Ik stel je de vragen die je jezelf nog niet gesteld hebt. Ik help je loskomen uit lastige situaties en laat je jezelf beter leren kennen. Ik zal je inspireren, motiveren, inzichten geven en samen met jou de nieuwe weg inslaan. Jouw aandeel is om te willen veranderen wat niet goed voelt voor jou. Verantwoordelijkheid te nemen voor jouw mooiste leven!

60€, duur 2u, inclusief voorbereiding en vastlegging.

Na 17:00 of in het weekend, toeslag van 2.50 € per uur.


Workshop kaartleggen.

Wil jij vanaf nu het allerbeste uit jezelf halen? Externe prikkels van nonsens in werk en relaties kunnen loslaten? Kennis maken met jouw schaduwkanten en innerlijke drive om no-nonsence keuzes te kunnen maken? Zonder mentale zooi gewoon helderder en simpeler leven? Inzicht krijgen in alles wat er nog meer voor je verborgen ligt? In deze workshop kaartleggen ga je leren om op je intuïtie, je buikgevoel, te durven en kunnen vertrouwen. Vol zelfvertrouwen jouw antwoorden wéten en de dingen doen omdat ze gewoon goed zijn voor jou? Het wordt niet alleen informatief, het wordt op zijn Jo's en creatief! Wacht je op een teken? Bij deze! Twijfel je? Is het misschien té next level? Moet je dan geen gave hebben? Hallo ego! Alleen jíj weet wat goed voor je is. Ik wéét: het is het waard, jíj bent het zeker waard.

75€, inclusief je eigen set kaarten.


Kvk nr: 69185751
Btw nr: NL001736128B69


im-POSSIBLE? Think POSSIBLE!

im-POSSIBLE: van on-mogelijk naar MOGELIJK!