Life coach blog!

 Trainingen, workshops en trajecten voor jezelf, ouders, begeleiders en leraren. Voor iedereen die het voor zichzelf en anderen allemaal net even iets makkelijker wilt maken.

 

(Jong)volwassenen kunnen gebruik maken van de 1 op 1 coaching, werkgevers staan er voor open om de kosten te bekostigen omdat dit in belang is voor de persoon in kwestie als de werkgever.

Voor kinderen, van 8 tot 15 jaar, in de vorm van creatieve activiteiten, spelvormen en gesprekken. (Ouders en begeleiders kunnen mee deelnemen aan de trainig zodat ook zij de handvaten en inzicht krijgen. De betrokkenheid van ouders en begeleiders is belangrijk om kinderen thuis optimaaI verder te begeleiden en hun band te versterken.)

Neem vrijblijvend contact met me op voor mogelijkheden voor coaching voor kinderen onder de 8 jaar of verdere vragen.


Kennismakings/intake gesprek:

(Zonder verdere verplichtingen.)

30.00€, duur 1 uur, inclusief voorbereiding en vastlegging.

Na 17:00 of in het weekend, toeslag van 2.50 € per uur.


1 op 1 coaching!

 

Mijn aandeel is jouw te begeleiden door een persoonlijk traject naar jouw doelen. Samen jouw plannen en potentieel ontdekken naar een gelukkiger jij. Ik help je loskomen uit lastige situaties en help je stappen zetten waar je nu twijfelt. Door mijn onvoorwaardelijke geloof in jou, luister ik zonder te oordelen. Ik stel je de vragen die je jezelf nog niet gesteld hebt. Ik help je loskomen uit lastige situaties en laat je jezelf beter leren kennen. Ik zal je inspireren, motiveren, inzichten geven en samen met jou de nieuwe weg inslaan. Jouw aandeel is om te willen veranderen wat niet goed voelt voor jou. Verantwoordelijkheid te nemen voor jouw mooiste leven!

 

1 op 1 coaching, 2 uur, 60€

Na 17:00 of in het weekend, toeslag van 2.50 € per uur.


E-coaching!

 

E-coaching, de digitale weg, via Messenger en Whatsapp. E-coaching zorgt voor een ietwat andere dynamiek dan het face-2-face coachen maar ik ben ervan overtuigd dat ook dit helpend is. Schrijven is een mooie uitlaatklep, het geeft structuur en tijd voor zelfreflectie, bij het formuleren van je gedachten komt er vaak al het één en ander 'op een rijtje'. Bovendien schrijf je op momenten dat het jou uitkomt of dat jij er behoefte aan hebt. Niet wachten op een afspraak, direct je gedachten en vragen kwijt kunnen en snel reactie krijgen. Een soort online dagboek, alleen praat ik terug. En dan is er natuurlijk nog Zoom, face-2-face op afstand.

 

1 uur, 25€.

Na 17:00 of in het weekend, toeslag van 2.50 € per uur.


Kvk nr: 69185751
Btw nr: NL001736128B69


im-POSSIBLE? Think POSSIBLE!

im-POSSIBLE: van on-mogelijk naar MOGELIJK!