www.im-POSSIBLE.be

Voor jong en oud, voor particulier en bedrijven.     

  Trainigen, workshops en groeitrajecten voor jezelf, ouders, begeleiders en leraren. Voor iedereen die het voor zichzelf en anderen allemaal net even iets makkelijker wilt maken.

 

(Jong)volwassenen kunnen gebruik maken van de 1 op 1 coaching, werkgevers staan er voor open om de kosten te bekostigen omdat dit in belang is voor de persoon in kwestie als de werkgever.

Voor kinderen, van 8 tot 15 jaar, in de vorm van creatieve activiteiten, spelvormen en gesprekken. (Ouders en begeleiders kunnen mee deelnemen aan de trainig zodat ook zij de handvaten en inzicht krijgen. De betrokkenheid van ouders en begeleiders is belangrijk om kinderen thuis optimaaI verder te begeleiden en hun band te versterken.)

Neem vrijblijvend contact met me op voor mogelijkheden voor coaching voor kinderen onder de 8 jaar of verdere vragen.


1 op 1 coaching!

 

Mijn aandeel is jouw te begeleiden door een persoonlijk traject naar jouw doelen. Samen jouw plannen en potentieel ontdekken naar een gelukkiger jij. Ik help je loskomen uit lastige situaties en help je stappen zetten waar je nu twijfelt. Door mijn onvoorwaardelijke geloof in jou, luister ik zonder te oordelen. Ik stel je de vragen die je jezelf nog niet gesteld hebt. Ik help je loskomen uit lastige situaties en laat je jezelf beter leren kennen. Ik zal je inspireren, motiveren, inzichten geven en samen met jou de nieuwe weg inslaan. Jouw aandeel is om te willen veranderen wat niet goed voelt voor jou. Verantwoordelijkheid te nemen voor jouw mooiste leven!

 

1 op 1 coaching, 2 uur, 60€


E-coaching!

 

E-coaching, de digitale weg, via Messenger ennWhatsapp. E-coaching zorgt voor een ietwat andere dynamiek dan het face-2-face coachen maar ik ben ervan overtuigd dat ook dit helpend is. Schrijven is een mooie uitlaatklep, het geeft structuur en tijd voor zelfreflectie, bij het formuleren van je gedachten komt er vaak al het één en ander 'op een rijtje'. Bovendien schrijf je op momenten dat het jou uitkomt of dat jij er behoefte aan hebt. Niet wachten op een afspraak, direct je gedachten en vragen kwijt kunnen en snel reactie krijgen. Een soort online dagboek, alleen praat ik terug. En dan is er natuurlijk nog Zoom, face-2-face op afstand.

 

1 uur, 25€.


Basis trainingen!

Voor persoonlijke groei en ontwikkeling!

Begin bij het begin.


Back to basic!

 

De basis training om positief te leren denken op jouw weg, wie of wat er ook op jouw pad komt! Gewoon je leven leren leuker maken zonder stress, ergernissen, hoofdpijntjes en kopzorgen. Op school krijgen we lessen in kennis, voorbereidend op een toekomstige baan. Er is geen ruimte voor lessen in zelfreflectie, persoonlijke groei en creativiteit. En dat is nu net wat iedereen nodig heeft, zelfontplooiing.

 

1 op 1 coaching, 2 uur, 60€

Groeps coaching 4 uur, 75€ p.p,

(Mogelijkheid van 2x 2 uur.)

vanaf 2 tot 6 personen.


Touch your energy!

 

De basis training om te leren ontspannen op jouw weg, wat er ook op jouw pad komt! Gewoon het leren laden van jouw batterij en het verminderen van je kwaaltjes, door ontspanning, met behulp van je eigen energie. Touch your energie is een methode om het zelf herstellende vermogen van je lichaam te activeren. Heb je een wondje: eerst is er wat bloed, dat stolt, vormt een korstje en uiteindelijk komt er nieuwe huid. Dat vermogen bestaat niet alleen voor de huid, maar voor het hele lichaam. 

 

1 op 1 coaching, 2 uur, 60€

Groeps coaching 4 uur, 75€ p.p,

(Mogelijkheid van 2x 2 uur.)

vanaf 2 tot 6 personen.


Het!

 

Meer en meer willen we bewuster worden, leren synchroniseren met waar we allemaal zoekende naar zijn, naar rust en ontspanning, naar het grotere geheel. Best lastig in deze rationele maatschappij, atijd denkend en handelend, gebaseerd op logica en feiten. Maar er is zoveel meer dan dat er door onze logisch ingestelde maatschappij als waar wordt gezien. Leer dat logisch denken niet de enige juiste manier is om tot een conclusie te komen.

1 op 1 coaching, 2 uur, 60€

Groeps coaching 4 uur, 75€ p.p,

(Mogelijkheid van 2x 2 uur.)

vanaf 2 tot 6 personen.


Rest and walk!

 

Meditatie, de gym voor je geest, wat de sportschool doet voor je lijf. Je hoeft er alleen niet voor te zweten. Het herstellen van gedachten over een lastige situatie. Meditatie lost deze situaties niet op, maar je gedachten en daarmee je houding ten opzichte van een situatie wel. Dat is de 'rest', de 'walk' is een stiltewandeling. Gewoon even alleen het geluid van de natuur, gewoon die mooie vlinder zien voorbij fladderen en daar een aangenaam gevoel van krijgen, gewoon even rusten en aan niets denken. Je batterij laden en weer door.

1 op 1 coaching, 2 uur, 60€

Groeps coaching 4 uur, 75€ p.p,

(Mogelijkheid van 2x 2 uur.)

vanaf 2 tot 6 personen.