No junk mail!

 

De im-POSSIBLE 's NIEUWSBRIEF.
Met als voordeel elke maand een leuke korting, voor een leuker leven.
Meld je aan en ontvang 12 keer per jaar een update van de laatste nieuwtjes, leuke workshops en trainingen.
Zónder verdere verplichtingen,
ik heb een hekel verplichtingen!
Inschrijven kan snel via de website en...
Inschrijven = korting krijgen!
Deze kortingen worden niet op mijn social media kanalen gedeeld.
Uiteraard wordt er vertrouwelijk met je gegevens omgegaan, zijn de nieuwsbrieven gratis en je kunt je op elk moment ook weer gewoon uitschrijven.
(Geen spam, één mail per maand.)


Leuke kortingen, voor een leuker leven!

Pré nieuwsbrief.

Leuke kortingen, voor een leuker leven!

Hai hai.

Super tof dat je je hebt ingeschreven voor mijn nieuwsbrief. Er komen je écht leuke kortingen tegemoet!

Waarom een nieuwsbrief?

Een nieuwsbrief voor jou, om op de hoogte te bijven van de laatste nieuwtjes en workshops, om je te laten profiteren van leuke kortingen zonder dat je daarvoor eerst mijn website hoeft te bezoeken, om door al mijn 'spam' (mijn blogs) heen het échte leukere leven snel te vinden, maar ook om die denkbeeldige drempel zo te verlagen, dat je zó binnen kunt glijden. Een nieuwsbrief voor mij, omdat ik mee 'moet' met de tijd van tegenwoordig, om inzichten te krijgen wat er speelt en om daarop in te spelen.

Zónder verdere verplichtingen!

Vanaf Januari stuurt mijn digitale postduif je elke maand een leuke korting door, twaalf keer een serieuze korting, op allerlei onderdelen die met mijn coachen te maken hebben, gewoon zónder verdere verplichtingen, ik heb een hekel aan verplichtingen.En mocht je denken: 'Nou...dat vind ik tóch best interesant.' Dan stuur je jouw postduif gewoon ff terug. En mocht je iemand kennen waarvan je denkt: 'Die gaat dit ook leuk vinden.' Laat ze zich inschrijven voor mijn nieuwsbrief en ook zij ontvangen elke maand de kortingen. Alleen als je ingeschreven bent op mijn nieuwsbrief krijg je deze kortingen, ze worden dus niet op mijn social media kanalen gedeeld. Dus: Inschrijven = kortingen krijgen! Leuke kortingen, voor een leuker leven zijn vanaf Januari elke maand onderweg naar jou. Januari: iets met korting en volgens mij nog 50% ook! Houd dus je mail in de gaten. (Geen spam, één mail per maand.)

Je ziet me vanzelf in je mailbox verschijnen.

Liefs Jo.