Life coach blog!

Debbie. €22.50

Na twee jaar mijn minddumps op social media te hebben gedeeld werd ik me bewust dat de hersenspinsels die mij zo af en toe waanzin dreven, bewustwording werd voor mijn lezers. Ze bleken herkenbaar, steunend en helpend te zijn. Hersenspinsels die het dus verdienen om op papier gezet en gebundeld te worden. Met zo nu en dan een vleugje humor, bewuster worden van de balans tussen je denken en voelen. Minder denken en meer genieten. Het leven is te kort om iets anders dan gelukkig te zijn. Verkrijgbaar bij diverse boekhandels.

 


- Zo ontroerend, ik heb er gewoon geen woorden voor wat het met me doet. Ik voel me ontzettend vereerd. Ongelooflijk veel dank voor wat je doet en schrijft. -


Perfectly imperfect. €27.50

Een positief zelfhulpboek  waarin je coaching krijgt in omdenken en zelfontplooiing. Een mengelmoes van mijn blogs, van enkele ervaringen met cliënten, van autobiografie. Verkrijgbaar bij diverse boekhandels.


-Je boek was een hulpmiddel voor mijn persoonlijke groei en een investering in mezelf, het resultaat is onbetaalbaar.-


Het boek van ikke, de vernieuwde versie. €17.50

Waarom info die mijn leven zó veel meer kwaliteit gaf  niet delen? Van cliënt, naar coach, naar dummie schrijfster. Als alleen, samen wordt. Als moe, energiek wordt. Als piekeren, loslaten wordt. Als moeten, willen wordt. Als lusteloos, leven wordt. Als perfect, oké wordt. Als verdriet, vreugde wordt. Als ongelukkig  gelukkig wordt. Als im-POSSIBLE, POSSIBLE wordt.  Verkrijgbaar bij diverse boekhandels.


-Boek met tranen gelezen, maar tegelijkertijd de kracht gevonden om een omslag te maken. -