Mens wat ben je mooi!

Gepubliceerd op 11 september 2020 om 20:05

Life coach blog!

'Ik ben verdrietig, ik voel de krop in mijn keel maar ik ga niet huilen. Ik wil niet dat ze zien dat ik huil. Ik heb stress, ik voel de druk op mijn borst en mijn dichte oogleden trillen als een tierelier... Links van mij breekt er iemand, ik hoor haar snikken maar ik open mijn ogen nog niet, ik wil nog niet weten wie ze is...

Ik zit op een stoel, voeten stevig op de grond, ogen dicht, klamme handen in mijn schoot. De opdracht was om de kamer te verlaten, iemand anders ging kort op een stoel zitten en ik mocht door op diezelfde stoel terug te gaan zitten intuïtief (het gevoelsmatig weten) haar gevoel aanvoelen. Ik zit dus op diezelfde stoel waar de, nu snikkende, dame heeft gezeten. 'En verder Jo?' Martine haar stem brengt me terug in mijn denken. 'Oei, er zijn nu 13 paar ogen op mij gericht...' Ik doe mijn ogen open en kijk naar het rood betraande gezicht van de nog zó vrolijke dame van deze ochtend.

Wéér een bijzonder onderdeel van de trainingen die ik bij Martine Debaeke volg. Martine is puur. Een kei in alles wat ze doet, het is geen abracadabra, het is aanvoelen en weten. Waar ik altijd in mijn denken heb gezeten, heeft zij mij zó geholpen mijn intuïtie te laten groeien. Mijn leven was al tof, mede dankzij haar veranderde het verder naar super tof! Morgen weer een training, zó veel zin in!
Martine Debaeke , mens wat ben je mooi!❤www.puurintuitief.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.