Zet je tanden erin.

Gepubliceerd op 12 juli 2021 om 06:38

Life coach blog!

'Nr. 14!' (oei, dat klonk als een kraai... πŸ™‰) Ik schrok op en keek naar de strenge en geïrriteerde 'ik-heb-niet-heel de-dag-de-tijd' blik van de dame achter de balie. Mijn hart maakte een sprongetje, maar mijn onderbuik gaf een 'de-zenuwen-gieren door-mijn-lijf' gevoel, waarom stapte ik ook al weer uit mijn comfort zone? Mevrouw zette haar tanden erin, ze was uitdagend, kort, direct, gebruikte 'jeukwoorden' als administratie, belastingaangifte en verbeterde mijn taalvouten...(πŸ™ˆ) Nog een gemompelde felicitatie met daarna een voldane grijns voor mij als kersverse enthousiaste en een beetje eigenwijze starter en daar stond ik dan, terug op de stoep van het gebouw van de KVK.

Beste mevrouw,

vandaag wordt im-POSSIBLE 5 jaar. Ik wil u graag uitnodigen om samen met mij te onderzoeken wat úw droom is? Wat ú later wilt worden als u groot bent. Durft u de uitdaging aan te gaan en uw dromen te verwezelijken. Zullen we er samen de tanden inzetten? De taart staat klaar! (πŸ™Š)
Mvg nr.14, een dromer.

Het gaat goed in de villa. De uitslagen van het 'wc-rol apparaat' en het 'tetten-pletten' (πŸ™Š) waren goed dus we gaan stilaan richting de operaties. Dunya is nog steeds gewoon de lieve en hilarische Dunya die ze altijd is en mijn lieverdanlief wijst me, tegen betere weten in, gewoon nog steeds op mijn taalvouten.(πŸ™ˆ) Het is rustig en het enige waar ik voorlopig mijn tanden inzet is het stukkie taart van vanavond. Een fijne week allemaal! X  www.im-POSSIBLE.be


«   »