I'ts the final countdown.

Gepubliceerd op 28 november 2022 om 20:49

Intuïtief/energetisch coach.

'Nah nah nah naaahhh, nah nah nah nah naaahhh...'.Iets met de laatste loodjes. Iets met opzij, opzij, opzij, rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Dagen die in volle vaart vooruit gaan. 'Hup, even rennen naar het volgende.' Ik ben mijn uiterste best aan het doen om het meeste uit mijn dag te halen. 'Het zal krap worden, maar hup ik neem dit er ook nog even bij.' Met armen als Popeye keek ik Zaterdagavond naar Dunya die hilarisch verdacht veel op een zebra leek. De villa is geschilderd en bijna spik en span, voor zover het blíjft en kán. Vandaag kreeg ik, mega lief, bloemen, als dank voor de goede zorgen. En morgen, morgen zijn er weer zorgen, iets met voor zoete koek slikken, gevalletje koek en ei. Zelfs een oude taart heeft liefde nodig. (Correctie: appeltaart.) 'Nah nah nah naaahhh...' Ik zorg goed voor meZELF. Voor nu: aan de ene kant die zebra en aan de andere kant een grote kop warme chocolademelk met opgeklopte melk, slagroom en marshmallows. Een beetje moe, maar qua energie precies waar ik wil zijn. Nog 4 dagen en dan één volle maand vakantie! Kerstvilla creëren. Serre voor de moestuin en hekwerk voor de zebra plaatsen. Deuren open zetten voor gezelligheid. Kan jij wat meer energie gebruiken? 8 December staat ons praatkaffee in het teken van energie. #unfuckyourself #praatkaffeenamaste  www.im-POSSIBLE.be

Interacties te volgen in de besloten fb groep: im-POSSIBLE. 


«   »