Heks op gympies.

Gepubliceerd op 5 oktober 2021 om 00:00

Horoscopen zijn oké, maar tarotkaarten... wat moet ik ermee? Mijn ego vond ze maar 'spooky' en mysterieus, vaag en 'veuls' te vergezocht. Tot de tijd rijp was, iets met andere vibes, apps, boeken en wat lijpe ervaringen. Ik was hardcore rationeel en ik had er nogal een handje van om iets helemaal kapot te redeneren om dan nóg niets te weten. 'Rustaaaagh!' Riep ik mezelf toe en ging op zoek naar een middel om 'uit mijn hoofd' te komen. En zo werd mijn 'nay' een 'yay' en besloot ik om het een kans te geven. En nog één. En nog één. Ik ging van hardcore naar meditatief en later naar intuïtief. Ze werden een hulplijn, geven hoop, inzicht, mogelijkheden, antwoorden en aanwijzingen. Want dát zijn het, aanwijzingen van inkt op papier, niks 'spooky' aan. Je hoeft geen speciale gave te hebben en het is niet magisch. Ik ga niet op een bezem naar mijn werk, maar op gympies. Ze brengen mij steeds een stapje verder. Ben jij benieuwd wat de kaarten jou te vertellen hebben? Stuur me privé een 'YAY' en ik ga er graag mee aan de slag. Waar wacht je op? Een teken? Bij deze.... www.im-POSSIBLE.be


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.