Het lef om op je bek te gaan.

Gepubliceerd op 22 februari 2022 om 06:00

Life coach blog!

'Ik wíl wel een workshop volgen, maar...' Je comfortzone, het is er aangenaam, je doet er de dingen die je altijd doet, zonder teveel uitdagingen. Comfort is fijn, maar het kan ook funest zijn. Is je comfortzone eigenlijk wel zo aangenaam? Is hij eigenlijk wel zo vrij van ongemakken? Blijf je daarom maar gewoon stoicijns vasthouden aan s(h)ituaties omdat je bang bent voor het onbekende? Als je dit stuk leest ga je misschien beseffen dat jouw comfortzone eigenlijk helemaal niet zo comfortabel is. Dat je op zoek bent naar manieren om te ontwikkelen en een boost te krijgen. Dat je open staat voor een nieuwe uitdaging. Open staat om de controle los te laten en niet weten wat er uiteindelijk gaat gebeuren. In mijn workshops haal ik je niet uit je comfortzone, ik heb geen verwachtingen van jou, je hoeft niet te bungeejumpen. Iedereen ís onzeker en misschien zelfs verlegen en juist daarom doe je mee. Friendley reminder: Iedereen is écht veel te druk met zichzelf bezig, om daarnaast ook nog eens met jou bezig te zijn. Buiten de workshops om, wil ik  niet dat je later zegt: 'Had ik maar…' Dat je kansen niet hebt durven grijpen omdat je bang was om op je bek te gaan. Mocht het je enige troost geven, binnen de workshops ben ik de enige die op zijn bek kan gaan. En ik kan je nu al vertellen, het gaat hoe dan ook gebeuren. (Lol) #unfuckyourself #bewustZIJN www.im-POSSIBLE.be


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.