Do you see what I see?

Gepubliceerd op 5 april 2022 om 18:00

Life coach blog!

Ik zag als éérste: B. Een schedel. En het klopt. Klopt het voor jou? (interacties te volgen op de besloten fb groep im-POSSIBLE) Liefs Jo. #unfuckyourself #bewustZIJN www.im-POSSIBLE.be

A: Een slak.
Jij bent iemand die van het leven, uitdagingen en avontuur houdt. Je bent energiek, een vrije geest en houdt ervan om je leven ten volle te leven. Je bent niet bang om uitdagingen aan te gaan en staat altijd klaar voor avontuurlijke inspanningen. Vol positieve energie zijn mensen graag bij je, want je inspireert ze. Je hebt een hekel aan mensen die zich bemoeien met je persoonlijke leven en de ongewenste regels en voorschriften die ze je opleggen. Je geeft je 100% in alles wat je interesseert, koestert je vaardigheden en laat je talenten zien met onmiddellijke resultaten.

B: Een schedel.
Jij bent een kalm, warm, medelevend en sympathiek persoon. Je bent altijd genereus voor de mensen om je heen en houdt altijd rekening met de positie van de ander. Je bent het meest gelukkig als je anderen kunt helpen. Je werkt graag zelfstandig, maar je wil ook je geluk en vrijgevigheid met anderen delen. Je hebt een hekel aan pestkoppen die de zwakkeren uitlachen en je vindt dat er geen plaats is voor pesten in deze wereld. Je zult succesvol zijn, van algemeen belang en in staat zijn om van de wereld een warmere en plek te maken.

C: Een landkaart.
Jij bent optimistisch, ontspannen en bekijkt de wereld met een groot gevoel van nieuwsgierigheid. Door optimistisch te zijn, deins je er niet voor terug om met nieuwe ideeën te experimenteren. Met je artistieke geest kun je je eigen abstracte wereld creëren. Behalve dat je intelligent bent, ben je ook een scherp waarnemer. Je kunt gemakkelijk mensen detecteren die valse maskers dragen. Dit komt omdat je hun ware en echte bedoelingen kunt lezen. Elke activiteit of baan die nauwkeurig zicht vereist, is perfect voor u. Je zult ook erg goed zijn in het creëren van de volgende.


«   »