Wanneer je keuzes maakt met je hart, doe je nooit meer iets tegen je zin! ❤ my job!

Gepubliceerd op 31 augustus 2021 om 16:34

Life coach blog!

Throwback Augustus 2020

Met een glimlach naar mijn werk! 🙈

De pasfoto's op mijn paspoort of rijbewijs zijn niet echt jofel, zeg maar gerust onflatteus. Door de foto op mijn paspoort zou ik gewoon opgepakt kunnen worden, die lijkt namenlijk verdacht veel op een opsporingsfoto van een crimineel. Mijn rijbewijsfoto lijkt dan weer op een arrestatiefoto, van diezelfde bovengenoemde crimineel, alleen het nummerbord onder mijn kin ontbreekt nog.
Vroeger kon in onder een bepaalde hoek, in de kroeg best fotogeniek zijn, zolang ik maar mocht lachen. Nu waren de pasfoto's voor mijn nieuwe personeelspas aan de beurt.
Terwijl ik op het fotokrukje zit bedenk ik me: 'Eerlijk is eerlijk, ik plak nog liever mijn tong tegen een bevroren lantaarnpaal, dan te hoeven poseren.' Klik, flits...oei, dat was nr.1, hij stond erop voor ik er erg in had. 'Ik hoef gelukkig niet met zo'n gedetineerd hoofd als op mijn paspoort...' Klik, flits...oei, nr.2... Euhhh...heb ik nou gelachen of niet gelachen? Ik wil niet dat mensen straks denken: 'Ocharme, hep 't mens zooo'n hoofd!?' Nr.1, de lantaarnpaalfoto met glimlach, is het geworden. Omdat nr.2, mijn gedetineerde kop zonder glimlach, gewoon ff niet zo lekker kijkt. 1ste werkdag, zin in! Villakakelbont.🙈


«   »